Категорії Інформація
Каси Додати подію
ВОЛИНСЬКИЙ НАРОДНИЙ ХОР. ВПЕРЕД СОКОЛИ
22 березня 2023

ВОЛИНСЬКИЙ НАРОДНИЙ ХОР. ВПЕРЕД СОКОЛИ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка
м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 42

Про подію

Експресивний концерт від Волинського народного хору «Вперед, соколи!» в Івано-Франківську

22 березня в Івано-Франківську відбудеться великий концерт камерного хору «Волинь» за програмою «Вперед, соколи!». Відбудеться він в Івано-Франківському національному академічному драматичному театрі ім. Івана Франка.

Вперше програму було представлено у листопаді 2022 р. в рамках благодійного марафону «Разом переможемо». Тоді й зараз творчий колектив за допомогою концерту збиратиме кошти на підтримку наших мужніх воїнів. Тому купуючи квитки на подію, ви отримаєте не тільки задоволення від співів хору, а зможете пришвидшити Перемогу України.

Обов’язково подивіться інші заходи театру ім. Івана Франка в Івано-Франківську.

Краса українського народного мистецтва

Волинський народний хор, який більшість знає, як «Волинь», був створений у Луцьку 1987 р. За весь час існування він провів більш ніж 3 тисячі концертів на рідній землі та за її межами.

З початку війни в Україні їх концертна діяльність стала ще більш активною, бо в такі часи людям потрібне мистецтво, щоб жити та наповнюватись енергією. Тож тепер камерний хор «Волинь» - це культурний фронт, який наповнює  слухачів силою стародавніх українських творів. Приходьте і ви послухати повстанські, стрілецькі пісні та головну їх кавер-пісню - «Вперед, соколи!» - за словами Івана Багряного! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код