Категорії Інформація
Каси Додати подію
Святослав Кондратив. Love story
10 лютого 2022

Святослав Кондратив. Love story

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Івано-Франківська обласна філармонія
м. Івано-Франківськ, вул. Леся Курбаса, 3

Про подію

Святослав Кондратів в Івано-Франківську!

10 лютого 2022 року в Івано-Франківській обласній філармонії пройде концерт найромантичнішого українського скрипаля Святослава Кондратіва в Івано-Франківську. Цей рідкісний талант і без перебільшення музичний чарівник везе нам шедеври Енніо Морріконе і свої авторські композиції. Італійський композитор, аранжувальник і диригент Енніо Морріконе особливо відомий своїми знаменитими композиціями для кінофільмів. Навряд чи в десь світі можна знайти завзятого кіномана, який не впізнає хоча б одну з всесвітньо відомих мелодій шестиразового володаря премії BAFTA.

Концерт мелодій Енніо Морріконе

За зізнанням самого Святослава Кондратіва, на виконання композицій італійського автора його надихнули самі шанувальники, які на концертах особливо виділяли "Chi Mai" з популярного фільму з Жан-Полем Бельмондо "Професіонал". Крім того, фанати скрипаля прекрасно прийняли авторську "Memory", яку Святослав присвятив творчості Маестро. Також скрипаль відомий своїм проектом # СвітОчімаСкрипаля, для якого він записує свою гру на тлі найдивовижніших і барвистих місць світу - Метеорів Греції, пісків Сахари, фіордів Норвегії та інших.

Щоб потрапити на музичний вечір Святослава Кондратіва в Івано-Франківську, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Вас чекає ще безліч прекрасних вечорів і цікавих концертів в афіші Івано-Франківська, які можна подивитися на сторінках нашого порталу.

Де послухати скрипку і неймовірні мелодії Енніо Морріконе в Івано-Франківську? На концерті Святослава Кондратіва!

  1. Найромантичніший скрипаль
  2. Музика знаменитого композитора
  3. Авторські твори музиканта
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код