Категорії Інформація
Каси Додати подію
Піккардійська Терція
16 травня 2021

Піккардійська Терція

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка
м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 42

Про подію

На прохання шанувальників гурту "Піккардійська терція" та тих людей які цінують якісну українську музику, чиї серця сповнині любові і добра, кому до душі неімовірна любов до рідної землі-піккардійці їдуть до Івано-Франківска з новою програмою "Нове та Найкраще" -, та вже знайомими хітами ("Старенький трамвай","Пливе кача",тощо)!

У цей чарівний вечір в серці кожного слухача пануватиме атмосфера радості та гордості за те якими талановитими людьми сповнена наша країна!

«Піккардійська Терція» - унікальний колектив для української музичної культури. За понад 20 років стрімкої пісенної кар’єри цей чоловічий гурт по праву завоював звання «музичної легенди України», У репертуарі «Піккардійської Терції» - понад 300 пісень у найрізноманітніших музичних стилях: поп, рок, класика, фольк, джаз, кантрі, духовна музика, рок-н- рол, блюз… На 95 відсотків це – україномовний репертуар. Хоча загалом у пісенному активі секстету є пісні 12-ма (!) мовами. Не менше вражає й географія виступів формації: Польща, Німеччина, Чехія, Іспанія, Італія, Франція, Канада, США, Бельгія, Швейцарія, Австрія і навіть Сингапур.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код