Категорії Інформація
Каси Додати подію
Олег Скрипка та НАОНІ
23 жовтня 2021

Олег Скрипка та НАОНІ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка
м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 42

Про подію

Олег Скрипка і НАОНІ  в Івано-Франківську!

23 жовтня 2021 року Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка запрошує всіх на концерт Олега Скрипки та НАОНІ в Івано-Франківську. Їх спільні виступи та щільна творча взаємодія вже більше п'яти років радують нас відмінною музикою і цікавими шоу-програмами. У цьому чудовому союзі нам відкрилося нове дихання одночасно української класики, народних інструментів та рок-н-ролу. Виявилося, ці жанри не тільки гармонійно поєднуються разом, але і набувають особливі впізнавані фарби з подачі музикантів.

Нова концертна програма

Фронтмен українського бенду «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка святкує в цьому році 35-річчя з моменту зародження цього легендарного колективу. Значить, ми цілком можемо чекати на знайомі хіти з репертуару групи в новому аранжуванні. Адже музиканти NAONI Orchestra неймовірно віртуозно управляються з декількома десятками найрізноманітніших традиційних інструментів, тут точно буде де розвернутися аранжувальнику. Також в шоу-програмі будуть всіма улюблені класичні твори та світові хіти у віртуозному супроводі народних інструментів.

Щоб потрапити на концерт Олега Скрипки та оркестру НАОНІ в Івано-Франківську, купуйте вже зараз квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше неймовірних музичних подій в афіші Івано-Франківська дивіться на Контрамарка.

Яку музичну  подію не можна пропустити в Івано-Франківську? Приїзд Олега Скрипки з оркестром НАОНІ!

  1. Яскраві музичні номери
  2. Унікальне поєднання жанрів
  3. Нова насичена програма
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код