Категорії Інформація
Каси Додати подію
19 грудня 2021

Новорічний колобок

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Новий театр
вул. Галицька, 40

Про подію

"Новорічний колобок" в Івано-Франківську!

19 грудня 2021 року у день св. Миколая Новий театр запрошує глядачів на виставу “Новорічний колобок” в Івано-Франківську. Всі ми пам'ятаємо сюжет звичної дитячої казки "Колобок", яку і старі і молоді знають "на зубок" буквально з пелюшок. Головний герой там браво котиться стежкою, яка веде його все далі в хащі, і зустрічає різних звірів. І до певного часу самовпевненому персонажу вдавалося обводити своїх простуватих супротивників навколо пальця. Ще б пак, він легко перехитрив і дідуся, і бабусю. Куди вже там наївному зайцю, вовку та ведмедеві! Але скільки мотузочка не вийся... лисиця хитріша.

Новорічна дитяча казка

Але що, якщо дія відбувається у темному лісі під Новий рік? І з кожною новою зустріччю звірі стають кмітливішими і більш небезпечними. Давайте розбиратися разом, що настільки підштовхує колобка продовжувати свій шлях. Можливо, казка має приховані смисли, і нашому герою треба подолати всі перешкоди, щоб відродитись у новій якості. У день св. Миколая, коли рано-вранці під подушкою можна виявити від святого подарунки чи різки, ми подивимося на цю історію з іншого боку. Оскільки сила щирого бажання є великою, особливо якщо загадати його напередодні чарівної Ночі. До речі, що у вас було під подушкою?

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на чудову дитячу постановку “Новорічний колобок” в Івано-Франківську, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Безліч інших дитячих заходів в афіші Івано-Франківська можна переглянути в нашій стрічці.

Куди сходити разом із дітьми під Новий рік в Івано-Франківську? На святкову виставу "Новорічний колобок"!

  1. Барвисті персонажі
  2. Повчальна історія
  3. Феєричне видовище
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код