Категорії Інформація
Каси Додати подію
29 січня 2023

Концерт-Трилогія "Володар Перснів" від LUMOS Orchestra

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка
м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 42

Про подію

"Маг ніколи не спізнюється і ніколи не приходить раніше; він завжди з'являється тоді, коли потрібно".

І LUMOS Orchestra впевнені, що зараз саме час здійснитись нашому найвеличнішому симфонічному проекту — "Володар Перснів"! Актуальна як ніколи, грандіозна історія про спробу Передвічного Зла зі Сходу відродитись та поневолити усі Вільні Народи Середзем'я. Про хоробрість та звитягу в боротьбі з нескінченною ордою та мороком.

Концерт-трилогія "Володар Перснів" — оригінальний і величний проект, побудований на палкій любові до творчості Дж.Р.Р. Толкіна, музики Говарда Шора та кінотрилогії "Володар Перснів" Пітера Джексона. Епічні симфонічний оркестр LUMOS Orchestra та хор "Євшан", чарівні солісти з незвичними старовинними інструментами та повна сага в тричастинному викладі — все це на сцені Драматичного театру ім. Івана Франка!

29 січня о 19:00!

Про виконавців:

Симфонічний оркестр LUMOS Orchestra – справжні чарівники та майстри фентезі і фантастики. За понад ніж десятирічний творчий шлях цей ґік-оркестр створив тематичні проекти за такими франшизами як "Володар Перснів", "Гаррі Поттер", "Зоряні Війни", "Доктор Хто", а окрім них безліч інших концертних програм. Оркестр є активним учасником української ґік-спільноти, зокрема є постійним учасником Comic Con Ukraine та інших тематичних заходів. Діяльність LUMOS Orchestra, часто призводить до зустрічей з видатними діячами кіно та ігрової індустрії. Зокрема саме їх виконання музики з "Володаря Перснів" розчулило виконавця ролі Ґімлі Джона Ріс-Девіса під час його відвідин України у 2018 році.

Галицький камерний хор "Євшан" – гастролював у США, Канаді та багатьох країнах Європи, брав участь у міжнародних конкурсах та фестивалях, першим втілював у життя твори багатьох українських та закордонних композиторів. Тепер вони співатимуть мовами ельфів і ґномів аби оживити для вас величну сагу.

Диригент концерту — Роман Кресленко

Художня керівниця оркестру — Діана Коваль

Художня керівниця хору — Ірина Кресленко

Частину зібраних коштів буде передано на безпосередню допомогу ЗСУ, що боронять нас від лиха тут і зараз.

Кількість місць у продажу обмежено місткістю укриттів. Ми дбаємо про вашу безпеку!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код