Категорії Інформація
Каси Додати подію
Іво Бобул. Єдина Непереможна Україна
18 жовтня 2023

Іво Бобул. Єдина Непереможна Україна

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка
м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 42

Про подію

Благодійний концерт Іво Бобула «Єдина Непереможна Україна» в Івано-Франківську

Іво Бобул — український співак, автор пісень та композитор, якого любить і знає не одне покоління. Та ось зовсім скоро він співатиме у театрі ім. Івана Франка в Івано-Франківську, а саме: 18 жовтня. Ми сподіваємось, що ми побачимось з вами, адже співак планує презентувати свою нову програму під назвою «Єдина Непереможна Україна».

Цей концерт Іво Бобула є благодійним, адже частина прибутку відійде на допомогу ЗСУ. Тому купуйте квитки на подію, щоб почути лірику співака та наблизити день, коли ми нарешті скажемо про нашу Перемогу.

Зазначимо, що у Національному драматичному театрі ім. Івана Франка є багато цікавих подій для вас та вашої компанії. Просто перейдіть на афішу заходів, щоб побачити всі пропозиції.

Про концерт

Музика Іво Бобула — це суміш різних емоцій, від сумних до веселих. Співак відомий своїм потужним вокалом, емоційними текстами та зворушливими мелодіями. 

Серед його найпопулярніших пісень на концерті будуть лунати хіти  «Осінній сад», «Все Золото світу», «Розбите серце» та «Скажи любила», а також зовсім нові пісні, які написані вже під час війни. Крім того, Іво Бобул кілька пісень заспіває й румунською мовою.

Ну що готові до яскравих емоцій? Тоді зустрінемось на концерті.  

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код