Категорії Інформація
Каси Додати подію
ЖИТТЯ P.S. Івано-Франківськ _
02 червня 2021

ЖИТТЯ P.S. Івано-Франківськ _

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка
м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 42

Про подію

Як і обіцяли ми їдемо у Франківськ. Ловіть момент та купуйте квитки. Лише 13 березня о 18.00 на Камерній сцені Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка аншлагова вистава, на яку глядач ходить по кілька разів.

«Життя P.S.» — вистава за автобіографічною книгою ветеранки війни на Сході України Валерії Бурлакової. В ній описується інша сторона бойових дій очима жінки, яка на лінії фронту знайшла кохану людину. Розповідь відкриває завісу на незручні теми сучасної історії країни: воєнний побут, дискримінація жінок-воїнів, спотворення фактів через медіа та ін. Книга фактично є фронтовим щоденником, в якому зображується реальність відмінна від нашої. Часом жорстока, часом абсурдна, а часом і така, що вселяє надію та сенс жити.

Глядач матиме змогу познайомитися з правдою про війну крізь призму спогадів Валерії. І як спогади інколи схожі на сон, так і репрезентована дійсність нагадує життя уві сні, де головна героїня вже заздалегідь знає все, що їй доведеться пережити, але не може відвернути неминучість подій.

Довідки за тел.:

75-07-24 (каса).

Вартість квитків - 150 грн.

Вистава проходитиме з дотриманням соціальної дистанції та усіх рекомендацій МОЗ

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код