Категорії Інформація
Каси Додати подію
Заробітчанки, або Мамо, повернись...
13 січня 2024

Заробітчанки, або Мамо, повернись...

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка
м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 42

Про подію

"Заробітчанки, або Мамо, повернися ..." в Івано-Франківську

На великій сцені Івано-Франківського національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка пройде постановка вистави "Заробітчанки, або Мамо, повернися ..." в Івано-Франківську. Сюжет постановки бере свій початок в новелах М. Семенкович «На паперті Колізею» і оповідає про пошук жаданого благополуччя далеко від свого дому. Адже там, в "прекрасному далеко" процвітаючих країн, панує світ безкрайніх можливостей. Але чи насправді така  райдужна картинка, намальована розпаленою уявою? І що чекає сімох заробітчанок, які вирушили туди на пошуки свого щастя?

Сучасна трагедія

Голосами своїх сімох героїнь спектакль розкриє справжню реальність миттєвого благополуччя, що обернулася трагедією для них і тисяч їм подібних. Про те, як примарне "далеко" перетворює мрії в прах і заводить в безвихідний тупик, ви дізнаєтеся з постановки режисера Р. Держипільського.

Щоб потрапити на виставу "Заробітчанки, або Мамо, повернися ..." в Івано-Франківську, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Ще більше вистав у афіші Івано-Франківська шукайте на сайті Контрамарка. 

Яку сучасну трагедію подивитися в Іван-Франківську? "Заробітчанки, або Мамо, повернися ..."

  1. Актуальний повчальний сюжет
  2. Гострі життєві переживання
  3. Вправні постановники та актори
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код