Категорії Інформація
Каси Додати подію
Тибетська авіація
17 червня 2018

Тибетська авіація

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФЕСТИВАЛІ»

Гелікоптер МІ-8 (перед Івано-Франківським Драмтеатром)
м. Івано-Франківск, вул. Незалежності, 42

Про подію

Володимир Єшкілєв (тексти, голос)
Георгій Потопальский (музичний концепт, електроніка)

Поетикофонія «Тибетська авіація» є синтезом поетичного тексту та музики, що вільно розгортаються в череві повітроплавного апарату (в даному випадку — гелікоптеру).

Поетикофонія присвячена безіменним героям Тибетської авіації, які ще у сьомому столітті нашої ери захищали небо Пекаму (Давнього Тибету) від летючих демонів. Поетикофонія «Тибетська авіація» починається криком збитого демона Гашура та переможним гімном, якого виконав демоноборець-винищувач, тричі сідха Царства Гу з невимовним ім’ям. А закінчується вона піснею-берегинею, котру співали тибетські незайманки, проводжаючи пілотів-демоноборців у високе безхмарне небо Пекаму.

Описание Electroacoustic long-transfer night:

ТОМАС-ДЕ МООР (БЕЛЬГІЯ). OKTOPHONIE & SIGNALE ZUR INVASION | KARLHEINZ STOCKHAUSEN

Концерт-інсталяція американсько-бельгійського тромбоніста Томаса де Моора легендарних творів німецького композитора, лідера авангарду ХХ століття Карлгайнца Штокгаузена — «Oktophonie & Signale zur Invasion».

Медіа-художник Клаас Ферпоест та музиканти — Томас де Моор (тромбон) і Патрік Делгес (електроніка) пропонують унікальну галактичну подорож творами Карлгайнца Штокгаузена — «Oktophonie» (1992) та «Signale zur Invasion»(1991), що входять до його Опери-циклу «Licht» («Світло»). Музикант, здається, прогулюється парком, що виринає із живої скульптури — слухачів, а відеоряд створює живу декорацію Всесвіту, його руху і взаємодії.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код