Категорії Інформація
Каси Додати подію
Національний Балет Грузії «СУХІШВІЛІ»
01 березня 2022

Національний Балет Грузії «СУХІШВІЛІ»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка
м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 42

Про подію

«Сухішвілі» в Івано-Франківську!

1 березня 2022 року Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка запрошує всіх бажаючих на виступ Національного балету Грузії “Сухішвілі” в Івано-Франківську! Усі, хто старанно вивчав фізику в школі, підтвердять - немає сили більш потужної та непереборної, ніж гравітація. Але сміливці Національного балету Грузії “Сухішвілі” зроблені з особливого тіста. Що їм земне тяжіння, якщо філігранне володіння своїм тілом – це результат наполегливої праці та багаторічних виснажливих тренувань. Їх називають "восьмим дивом світу", а силам гравітації краще навіть не вступати з ними у протистояння. Ці танцюристи не знають поразок.

Шоу Національного балету Грузії

Виступ колективу на сцені легендарного міланського La Scala спровокував такий ажіотаж, що завіса піднімалася цілих 14 разів, а це б'є рекорд неповторного тенора Е. Карузо. Коли вони крутяться у вихорі танцювального виступу, виникає закономірне відчуття, що реальність починає тріщати по швах. Але це не містика і не дива, а самовіддана праця і неухильне дотримання споконвічних традицій ансамблю. Вони зберігалися  протягом трьох поколінь організаторами та творчими керівниками колективу, які належать до однієї танцювальної династії. І в цьому сенсі у вас є шанс торкнутися справді до чуда.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт грузинського балету “Сухішвілі” в Івано-Франківську, купуйте квитки на нашому сайті та в касах вашого міста. Багато інших абсолютно неймовірних концертів в афіші Івано-Франківська дивіться в оновленнях нашого сайту.

На яке карколомну подію сходити в Івано-Франківську? На концерт балету "Сухішвілі"!

  1. Колектив має багато нагород за межами Грузії
  2. Запальні танці, які порушують правила гравітації
  3. Самовіддача танцюристів знаходиться на найвищому рівні
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код