Категорії Інформація
Каси Додати подію
15 лютого 2024

Любов до гробу

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка
м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 42

Про подію

“Любов до гробу” в Івано-Франківську!

У Національному драматичному театрі відбудеться комедійна вистава “Любов до гробу” в Івано-Франківську за мотивами п’єси А. Ніколаї. Закохана жінка здатна на будь-що заради чоловіка. Вона хоче бути з ним всюди, кожної миті. Опиратися цьому вкрай важко. Спробуйте відмовчатися, коли вона влаштовує скандал, і ви перетворитесь на монстра. Будьте покірні та терплячі і вас звинуватять у байдужості. І борони боже сказати щось у відповідь! Все. Тепер кожне ваше слово, подих чи навіть сопіння використають проти вас!

Комедія за мотивами п’єси А. Ніколаї

Чи є вихід з цього божевілля? Ми знаємо принаймні один. Але він досить нестандартний і цілковито таємний. Тому всі глядачі мусять зберігати спокій і мовчання. А ще - прийти на нашу виставу і дізнатися всі подробиці. У небезпеці може опинись кожен чоловік. Можливо, така жінка вже поруч і в її очах палає вогонь кохання.

Щоб потрапити на виставу “Любов до гробу” в Івано-Франківську, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Івано-Франківська шукайте на сторінках нашого порталу.

Куди піти з дівчиною в Івано-Франківську? На виставу “Кохання до гробу”!

  1. Весело посміятись
  2. Провести час разом
  3. Чесно попередити
  • Режисер - Орест Пастух.
  • Художник-постановник - Олеся Головач.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код