Категорії Інформація
Каси Додати подію
18 травня 2024

Фелікс Австрія

Ціна: 250 грн

Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка
м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 42
Купити квиток

Замовити квитки на "Фелікс Австрія"

Тривалість події — 115 хвилин.
18 трав., субота

Про подію

“Фелікс Австрія” в Івано-Франківську!

У Драматичному театрі відбудеться вистава “Феликс Австрія” в Івано-Франківську за мотивами роману Софії Андрухович. Цікаво, що поставив її французький режисер Жюль Одрі. Це історія про життя і стосунки двох жінок, які мешкали в тодішньому Станіславі. Одна з них господиня, інша - служниця. Такі різні зовні і за характером, вони виросли в одному будинку і ніколи не розлучалися. Тепер їх поєднує щось більше за родинні зв'язки чи дружбу. Щось, чому важко знайти визначення чи підібрати слова.

Вистава-спогад на 2 дії

Текст роману наповнений діалектизмами і відтворює неповторну атмосферу Австро-Угорської  імперії на початку ХХ століття. Тоді місто було околицею шляхетної європейської держави, яка доживала свої останні десятиліття. І хоча небо над ним було ще мирним, у повітрі, в думках і розмовах вже відчувався неминучий розпад і руйнування всіх ілюзій, якими жили  на вулиці Липовій дві жінки - Аделя і Стефа.

Щоб потрапити на виставу “Фелікс Австрія” в Івано-Франківську, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Івано-Франківська шукайте в афіші на нашому сайті.

На яку виставу піти в Івано-Франківську? На “Фелікс Австрія”!

  1. Події вистави відбуваються в теперішньому Івано-Франківську
  2. Постановка за відомим сучасним романом
  3. Вистава французького режисера
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код