Категорії Інформація
Каси Додати подію
03 квітня 2024

АЛАДДІН і чарівна лампа

Ціна: 120 грн

Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка
м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 42
Купити квиток

Замовити квитки на "АЛАДДІН і чарівна лампа"

Тривалість події — 60 хвилин.
03 квіт., середа

Про подію

Чарівна історія "Аладдін і чарівна лампа" в Івано-Франківську

Чи бажаєте ви вирушити у східну казку? Туди, де є місце і прекрасній принцесі, і красунчику принцу, і чарівнику з тонким гумором? Тоді вам точно потрібно відвідати Івано-Франківський національний академічний театр ім. І. Франка в грудні. Саме тут буде розіграна музична вистава "Аладдін і чарівна лампа".

І хоч організатори вистави позиціюють її, як дитячий захід, цікавою буде вона навіть дорослим. А все тому, що казки потрібні всім і завжди, щоб зарядитися надією на добре і світле, і просто відволіктися від сірих буднів.

Просто зараз ви можете придбати квиток на виставу для себе, своєї сім'ї та близьких. До речі, не забудьте, подивитися й інші вистави театру!

Чари східної ночі

Театральна вистава "Аладдін і чарівна лампа" відбуватиметься на головній сцені академічного театру. Тривалість вистави становитиме 1 годину.

Що ж до сюжету, то історія про Аладдіна та його кохану вам давно відома. Тож, завітавши на виставу, ви зустрінете всіх героїв казки, переживете всі їхні пригоди, і врешті-решт зможете потішитись щасливою кінцівкою. Чи ні? Але точно про це ви дізнаєтеся, коли сидітимете в залі.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код