Категорії Інформація
Каси Додати подію
11 грудня 2021

Дмитро Романов

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Центр культури і мистецтв КПІ
пр-т Берестейський, 37

Про подію

Дмитро Романов в Києві!

Увага! Подія відбудеться згідно з запровадженими в Україні карантинними нормами і рекомендаціями МОЗ, які діятимуть на момент проведення концерту. Просимо взяти до уваги, що у деяких «зонах» необхідно мати при собі сертифікат, що засвідчує вакцинацію від COVID-19 (варіативно 1 або 2 дози), або ж негативний ПЛР- Експрес-текст з виявлення антигену Sars-Cov-2. Будьте здорові!

11 грудня 2021 року у Палаці культури КПІ відбудеться концерт популярного стендапера Дмитра Романова в Києві з новою програмою “SELFMADE”! Досвід артиста у гуморі налічує вже понад 15 років, і за весь цей час комік не зраджує власному фірмовому стилю. Романов - це завжди дотепно, ввічливо і інтелігентно. Однак дуже смішно! Адже той, хто виріс в Одесі гарним єврейським хлопчиком - інакше просто не вміє!

Stand Up концерт “SELFMADE”

Одна з численних сильних сторін Дмитра Романова - здатність сміятися над собою з неабиякою долею іронії і сарказму. Адже комік відверто говорить про те, що ховають від оточуючих тисячі людей. Недарма один з найбільш відомих стендапів артиста присвячений любителям халяви. Але скажіть, хто її не любить? Навіть маленьку і дріб'язкову?

В своїй новій програмі артист розповідає, як сам викарбовував свій характер і долю. А як відомо, падінь на цьому шляху не менше, аніж злетів. Та головне, дивитись на все під вірним кутом. Тоді будь-яку халепу можна перетворити на жарт і розповісти його глядачам. І це справді працює! Бо виступи стендапера просто розривають на цитати. Поспішайте почути ще гарячі історії у авторському виконанні! Гарантовано смішно, тепло і без грубощів!

Щоб потрапити на стендап концерт Дмитра Романова в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди запросити дівчину в Києві? На Stand Up Дмитра Романова!

  1. Смішно, але не грубо
  2. Дотепно і не цинічно
  3. Тепло і весело
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код