Категорії Інформація
Каси Додати подію
AlINA PASH
19 березня 2023

AlINA PASH

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Кіноконцертний зал «Арена-центр»
м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 46

Про подію

Весняний концерт співачки Alina Pash в Івано-Франківську

19 березня в Івано-Франківську відбудеться концерт талановитої української співачки Alina Pash в рамках її першого сольного туру «Слухай». Виступати вона буде в кіноконцертній залі «Арена центр» разом зі своїм оновленим колективом.

Електронні ритми з присмаком фолькового карпатського звучання будуть лунати в цей день зі сцени. За допомогою пісні та музики ви зробите подорож у минуле, щоб почути голос предків та відчути сенс життя для себе. В цьому  Alina Pash будуть допомагати неперевершений бітмейкер Original Dizzy та дві талановиті артистки, які вміють віртуозно грати більш ніж на 15 інструментах. 

Купуйте квитки на концерт Аліни Паш та на інші події в Івано-Франківську.

Про пісні Alina Pash

Аліна Паш співає про кохання, розбите серце, злети і падіння романтичних стосунків. Деякі пісні присвячені більш особистим темам, таким як самоприйняття, внутрішня сила та зростання. Порушується у її творчості й соціальні та політичні питання (наприклад, пісні «НЕбратські народи» чи «Heaven»).

Та майбутній благодійний концерт, який має назву «Слухати», в Івано-Франківську проходитиме для того, щоб кожен з вас мав можливість відчути ті сили, які допомагають людині боротися й жити. Тому будемо співати на концерті разом з Alina Pash про любов, добро та українське.

Зустрінемось!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код