Категории Информация
Кассы Добавить событие
Электроакустическая ночь на PORTO FRANKO
15 июня 2018

Электроакустическая ночь на PORTO FRANKO

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Международный аэропорт «Ивано-Франковск»
г. Ивано-Франковск, ул. Евгения Коновальца, 264А

О событии

Електроакустична ніч на PORTO FRANKO 2018 — це два унікальних концерти-перформанси за участі іноземних музикантів. У цю ніч відкриється нове радикальне сприйняття музики, відео, пластики.

23:00 — ТОМАС-ДЕ МООР (БЕЛЬГІЯ). OKTOPHONIE & SIGNALE ZUR INVASION | KARLHEINZ STOCKHAUSEN

Концерт-інсталяція американсько-бельгійського тромбоніста Томаса де Моора легендарних творів німецького композитора, лідера авангарду ХХ століття Карлгайнца Штокгаузена — «Oktophonie & Signale zur Invasion».

Медіа-художник Клаас Ферпоест та музиканти — Томас де Моор (тромбон) і Патрік Делгес (електроніка) пропонують унікальну галактичну подорож творами Карлгайнца Штокгаузена — «Oktophonie» (1992) та «Signale zur Invasion»(1991), що входять до його Опери-циклу «Licht» («Світло»). Музикант, здається, прогулюється парком, що виринає із живої скульптури — слухачів, а відеоряд створює живу декорацію Всесвіту, його руху і взаємодії.

23:59 — _EXHALATION (АВСТРІЯ — УКРАЇНА): Концерт-інсталяція.

Учасники проекту: ujif_notfound (концепт, електроніка), Ева Леоні Фегерс (блок-флейта), Жанна Марчинська (віолончель)

Видих, тертя, контроль. Те, що пролягає між нами і в нас. Те, що ще не перейшло до коливання. Це макрорежим. Концентрація на фізичному зусиллі. Те, що призведе до виникнення вібрації звукової хвилі. Ми хочемо проникнути всередину процесу, вдивитися, вслухатися в нього. Відчути натяг, рух повітряного потоку. Пік концентрації у мить фізичного зриву, що створює звук. Від мікроколивання — до стіни звуку.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код